Sepon lentävä sirkus

Ammattitaitoista ja hyvin juonnettua karaokea tarjolla juuri sinulle!

Karaokea, juontoa, solistikeikkaa valmiilla taustoilla yli 40 vuoden kokemuksella..

EDIT! 4.3.2020 myös bandirintamalla tapahtuu, seuraa ilmoittelua! Taidokas lauluyhtye hioo ohjelmistoaan ja on pian valmis estradeille.

 

Ohjelmallista iltaa pienellä budjetilla? Synttärit, tapaamiset, häät tai vaikkapa firman saunailta? Tarjolla karaokea, juontoja, leikitystä vaikka lasten synttäreille tai lasten karaokea, runsaasti lasten karaokekappaleita, myös maailman pienin improvisaatioteatteri Matala interaktiivisella ohjelmalla lapsille tai aikuisille? Tätä kaikkea tarjolla ja vielä paljon lisää. Kysy ihmeessä! Tämä oli juuri se mikä puuttui tarjonnasta kun mietit pääsi puhki mitä ohjelmaa Marttojen iltamiin kun budjettia ei ole. Kokkirumpali järjestää!  

 

Gent's duo tilattavissa keikoille!

Gent's duo koostuu kahdesta vanhasta ketusta, allekirjoittanut sai rinnalleen Petri Tiihosen jonka kitarasta taittuu biisi kun biisi, laji kun laji! Humpasta valssiin, rockista bluesiin, suomi-iskelmästä ulkolaisiin kestosuosikkeihin. Countrysta kupletteihin. Tästä on Gent's duo tehty. Tilaa kemuihisi, firmasi pippaloihin ja ravintolasi estradille.