Sepon lentävä sirkus

Takana loistava tulevaisuus?

Pormestari Pykäläkö tossun alla

Esiintyjä olen kuulemma ollut jo siitä pitäen kun jaloilleni nousin. Tyypillinen alkukaari, niin kuin taitaa olla meillä kaikilla, koulun joulu-ja muissa juhlissa, jostain syystä niistä jäi eniten mieleen Aleksis Kiven päivän esitykset. Mutta niistäkin hommista vuosien tauko ja en tiedä mikä sai hakemaan kerran salkkareihin avustajaksi. 

 

Olin sitten avustaja/pienissä rooleissa mm. edellä mainitussa Salkkareissa, Kotikadussa, Sydänjäässä ja elokuvatuotannoissa. Mutta hienoin homma ikinä oli sarja Uutishuone, sitä tehdessä apulaisohjaaja "kirjoitti" sarjaan sivunäytelmän joka oli kunnon triangelidraama, mutta en kerro enempää jos vaikka sarja tulee joskus uusintana.

 

Kävin kaksivuotisen työväenopiston järjestämän TaiPe:n eli taiteen perusopetuksen näyttelijäntyön linjan ja oli mahtavaa aikaa ja mahtava luokka, joka tyyppi luokkaa Super-Super! Ja piiskaajana Ulla Tarvainen, mahtavia opettajia läjäpäin, ei tyhjää arpaa mm. Anna Viitala dramaturgian opettaja, Martin Heslop teatteriliikunta ja tanssi jne jne oi, tulee hyvä olo kun aikaa miettii.

 

Kaikkea muutakin on sitten teatterin saralla tehty mutta kyllä se upein laji on, niin kun varmaan joka näyttelijällä, improvisaatio. Kun näyttelijän työssä puhutaan että heittäydy niin impro on kyllä sitä kaikkinensa ja käytän siinä mottoa jota opiskellessa käytimme:"kohti vaaraa" eikä suinkaan siinä pelottavassa mielessa. Espanjassa tuli perustettua maailman pienin improvisaatio teatteri Matala (1 jäsen) Äärettömän hauskoja keikkoja ja myös haastavia.

 

Unholaan ei jää myöskään Titta Tuulispään tarinateatteri-koulutus, myöhemmin vastuukouluttajaksi muuttui Maria von Bonsdorff. Teimme ryhmän kanssa keikkaa ja hienoa, niin hienoa oli.

Teatterikesä 2018

Harjulla ensi-iltaan 13.7 "kesäyön unelma" jossa habitukseni Theseuksen roolissa, nähdään siellä!

HOX! Ei nähdä osaltani siellä mutta mene ihmeessä katsomaan esitystä, mukana nuoria, energisiä harrastajanäyttelijöitä.

Radiotyö

Gaia-bändi soitti kun soittikin livenä lähetyksessä

Mainitaan tällä sivulla myös radiotyö kun viihteensaran ja kokkailun lisäksi työskentelin Radio Finlandiassa toimittajana. Tein ohjelmaa "hei me pompitaan" ja perjantaisin teimme Susanna Jokelan kanssa ohjelmaa "perjantai hihasillaan". Harmikseni ne ovat radion arkistosta poistettu. 

kopio lehden etukannesta naamioteatteria opiston avoimilla päivillä

Improkeikka ravintolalaiva Väiski

KaniKanit keikalla espanjassa